Home

Om mig

Kontakt

Handla

Behandling

Kunder

Vem är då kinesiologen?

Jag heter Helene Albertsson, är Holografisk Kinesiolog och har utbildat mig på Kilman Institutet i Stockholm. Min väg till kinesiologi har gått via andra utbildningar och livserfarenheter.
Sedan tidigare är jag även utbildad arbetsterapeut, och har genom mångårigt arbete inom vård och äldrevård lärt mig att fokusera på en holistisk syn, där man ser hela människan och dess möjligheter, och inte bara fokuserar på sjukdomar och symptom.

Jag är även utbildad inom livsmedelsbranschen och har alltid intresserat mig för matens betydelse för vår hälsa. Mathållningen kan både vara den största boven i en ohälsosam livsstil och orsaka sjukdomar, men även vara källa till glädje, njutning och hälsa.

I arbetet som kinesiolog känner jag att jag har fått en genväg till att identifiera obalans och återställa personens egen jämnvikt. Mina tidigare utbildningar och erfarenheter hjälper mig att få ytterligare ett djup, där man betraktar hela människan livssituation, med fokus på vardagslivet och kosthållningen som nycklar till hälsa och välmående.

Hälsningar
HelenefacebookLinkedin


Web Design