Home

Om mig

Kontakt

Handla

Behandling

Kunder
Kinesiologi är läran om rörelser


Grundidén är att återuppväcka kroppens minnen och ge kroppen kraft att lösa upp eller ta bort orsaken till problemet, då kommer ofta mycket annat på köpet.
Med holografisk kinesiologi kan vi hitta våra kunders individuella nycklar eftersom ingen människa är en annan lik, även om det finns många grundregler som gäller för oss alla.
Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem, genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologen använder sig av s.k. manuell muskeltestning för att finna obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Terapeuten gör därefter olika behandlingar och balanseringar av nerv- och energisystemet för att slutligen testa musklerna igen och bekräfta att det skett en förändring.
En kinesiolog arbetar hela tiden i ett nära samarbete med klientens muskler och kroppens informationsutbyte av signaler. Olika typer av beröring och tryck på olika ställen på huden utlöser nervimpulser i de inåtgående nervbanorna, vilket omedelbart kan registreras och tolkas av kinesiologen med hjälp av den manuella muskeltestningen.
Inom kinesiologisk medicin använder man sig av så kallad manuell muskeltestning som undersökningsmetod för att registrera den elektriska aktiviteten i nervsystemet. Genom sin behandling kan kinesiologen påverka nervsystemets information från det skadade eller smärtsamma stället på kroppen, den information som nervbanorna skickar till hjärnan.
Resultatet blir en ny och förändrad information från hjärnan och ut till muskler och körtlar. På detta sätt är det möjligt att skapa en sundare informationsväg till och från muskler och körtlar, vilket så småningom leder till att patienten upplever minskade besvär och förbättrad hälsa.
Kinesiologi stödjer kroppens självläkning på ett naturligt sätt efter kroppens egen prioriteringsordning och kapacitet för att skapa bättre hälsa och mer kraft.
Detta är några av de symptom som kan behandlas, förebyggas och rehabiliteras:
Överkänslighet, allergi, mag- och tarmproblem, IBS
Värk, inflammationer, huvudvärk och migrän
Stress, fertilitet, klimakteriebesvär och hormonproblem.
Balansera PH-värde, förbättra ämnesomsättningen, förbättra immunförsvar
Avgiftning: bakterier, parasiter och borrelia m.m.
Idrottsskador, rygg och knäproblem m.m.facebookLinkedin


Web Design