Home

Om mig

Kontakt

Handla

Behandling

Kunder

Friway

FRIWAY är framtaget av Ulf och Charlotte Kilman på Kilmaninstitutet och är några av de livstillskott® - kosttillskott som jag använder mig av i behandlingen. FRIWAY har specialiserat sig på att ta fram livstillskott® - kosttillskott av högsta kvalitet – som är tillverkade av ekologiska råvaror och är sammansatta för att hjälpa kroppens processer.
FRIWAYs livstillskott® är framtestade för att ge kroppen den näring som behövs utan att störa något organ eller process i kroppen. FRIWAYs livstillskott® innehåller helt enkelt det renaste och bästa från naturen och de är tillverkade enligt ISO 22000 och HACCP samt enligt farmaceutisk standard GMP, vilket säkerställer hög kvalitet och garanterat fria från otillåtna medel som t ex doping klassade medel.
Kilmaninstitutet har sett att vissa produkter kan ge kortsiktiga positiva resultat men skall man äta något en längre tid är det mycket viktigt att det verkligen passar hela kroppen annars riskerar du få problem någonstans i kroppen, beroende på vilket organ eller process som störs.
FRIWAYs livstillskott® har hjälpt kunder att bli bättre när inget annat hjälpt och bevisligen har många elitidrottare förbättrat sina prestationer avsevärt sedan de börjat äta FRIWAY produkter.
Här kan du beställa dina Friway produkter:

Friway kinesiolog produktfacebookLinkedin


Web Design