Home

Om mig

Kontakt

Handla

Behandling

KunderHolografisk kinesiologi

Behandlingen utförs enligt Ulf Kilmans metod, HKT - Holografisk Kinesiologi. Holografisk kinesiologi skiljer sig från vanlig kinesiologi då man säkerställer att kroppens alla system samverkar för att nå bättre resultat. Holografisk kinesiologi ger en djupare förståelse för vad det är som stör kroppen från att fungera optimalt.
I behandlingen används akupunktur, osteopati, homeopati, kraniosakrala behandlingar och kosttillskott. Med hjälp av kosttillskott som är anpassade i exakt i dos och sort för att passa varje klient så säkerställs att hela kroppen mår bra av behandlingen. Klienten får också tydliga och enkla kostråd och livsstils rekommendationer som en del av behandlingen.

Att tänka på inför ditt besök

Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling.
Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

Så här går en behandling till.

Kinesiologen använder olika diagnostiseringsredskap, bland annat en rad muskeltester. På så sätt kan hon hitta vad i kroppen som behöver balanseras, rensas ut eller stärkas.
Kinesiologen arbetar sig in i kroppen lager efter lager. Det som stör kroppen mest som klienten är stark nog att hantera behandlas först. Kroppen visar vägen och behandlingen är skonsam, effektiv och välgörande.
Det är nervsystemet som signalerar vad det är som är aktuellt att stärka upp eller rensa ut. Redan under första mötet bestäms hur klientens behandling ska gå till.
Kinesiologen har metoder för att stödja och stärka kroppen så att den kan rensa ut gifter, balansera hormoner och signaltrafiken i kroppen. Det sker bland annat med hjälp av näringstillskott som är anpassade exakt i dos och sort för att passa varje klient.

Första besöket : 900 kronor och tar ca 2 timmar

Återbesök: 600 kronor och tar normalt ca 1,5 timmar
Stärkande behandling: 400 kr (ej djupgående/utrensande behandling) och tar ca 1 tim
Om- eller avbokning
Skall ske senast 48 timmar innan och då endast via telefon 0706-55 60 16. Om- eller avbokning VIA EMAIL GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av behandling.

Här kan du läsa mer om Ulf Kilman och Kilmaninstitutet : Klicka härfacebookLinkedin


Web Design